Rúško a dezinfekcia – výstižné symboly tejto zvrátenej doby…

Sme v nákupnom stredisku Saratov. Opýtali sme sa ľudí: „Prečo ešte vonku nosia rúško..?“

1. Milujem ho. S rúškom je to ľahké. Nemusím si umývať ráno tvár.

2. Rúško tu malo byť už dávno. Už nikdy nebudem chorý!

3. Ako sme mohli byť bez rúška? Však to je krása! Môžem ľuďom aj vyplazovať jazyk a nikto ma nevidí…

4. Konečne bez krému.. aspoň na niečom sa dá ušetriť. Nech žije rúško!

5. Zbláznili ste sa? Bez rúška už ani nevstanem. S rúškami sa aj kúpem. Dám si do vane 100 rúšok a oni ma chránia pred ohováraním. Je to rituál. Preto vykupujem každý mesiac 100 rúšok… 

(-: (-: (-: (-: (-: 

Občas sa cítim ako hlavná hrdinka filmu Nádherná Zelená…

Ufónka sa vydáva na výpravu na planétu Zem.

Pristane v parku vo Francúzsku. Na sebe má divné oblečenie, má obuté divné topánky. Predsa len, tam niekde ďaleko – na úplne inej planéte tak celkom nevedia, čo jej dať na cestu.

Do hlavy jej nahodia všetky jazyky a tak táto bytosť jedného dňa pristáva v čudnom svete, s úplne inými pravidlami….

Najskôr musí zistiť, akým jazykom všetci hovoria,.. potom musí zistiť, ako títo ľudia žijú, aké majú zvyky. Začína sa neľahká misia. Trošku tragi-komická… Pri filme sa pobavíte, zároveň aj zarozmýšľate – v čom žijeme.. 

Film nájdete tu:

NÁDHERNÁ ZELENÁ

Takže ako hlavná hrdinka tohto filmu – aj ja sa neustále divím.. V poslednej dobe sa divím nonstop..

Stačí sa pozrieť na správy na jednotlivých weboch…

Stále dookola to isté. Už sa to nedá čítať…

Médiá vysielajú tú istú hypnózu.  A prekvapuje ma, že mnohí ľudia toto ešte stále žerú aj s navijakom.

Je to program. Kód tohto obdobia.

Aktuálne nás všetkých strašia novým scenárom. Vraj príde druhá vlna. Nikto síce nemá žiadny dôkaz. Médiá však starostlivo uverejňujú akési podivne vyrobené čísla a grafy, kĺzavé meridiány či čo… Pripadá mi to ako Čakanie na Godota. No žiadny Godot v skutočnosti nikdy nepríde, ale v zápletke ľudia naňho čakajú…. 🙂

Baštíme, baštíme hypnózu. Mnohí..

Všimla som si, že 90% mladých ľudí nosí vonku naďalej rúško. Naproti tomu kráčajú pri mladých ľuďoch starší ľudia a tí rúško často vonku nemajú. Vo väčšine prípadov..

Žeby starší ľudia mali rozum a viac používali mozog? Ktovie.. samozrejme, nie je to tak vždy. Výnimka potvrdzuje pravidlo..

Čo zmáha mladých ľudí? Strach? Z vírusov..? Choroby..? Alebo z ľudského kontaktu?

Ako mi prezradila moja jedna známa, nosenie rúška nemusí byť vôbec o víruse.

Niektorí ľudia sa cítia s rúškom akosi bezpečnejšie. Uchránení od vonkajšieho sveta, uchránení od vonkajších vplyvov či energií. Vyzerá to, že starší ľudia sú často lepšie mentálne vybavení ako mladšie ročníky…

Vykazujú mladí ľudia väčšiu poslušnosť? Alebo je ich strach príliš veľký..? Alebo je už rúško iba pouhá rutina? Alebo si ho obľúbili?

Mladí ľudia trpia v dnešnej dobe naozaj rôznymi fóbiami.

A k počte starých fóbií – pribudla fóbia z choroby a vírusov.

Ľudia nechápu, že je to o imunite… Prekvapuje ma stále tá nevzdelanosť.. To je tá dôvera v autority. A tá smeruje často k deštrukcii. Ľudia nechápu, že si nestačí kúpiť celaskon. Ľudia nechápu, že nestačí byť vegetariánom alebo vegánom. Znalosti o mineráloch sú nulové… 

Navyše.. Už bolo publikovaných toľko odborných článkov na tému rúško a to aj od autorít, že by si to aj slepý všimol. Aj samotní lekári krútia hlavami. Samotní lekári (a je ich pomerne dosť) dokonca neodporúčajú ani vakcíny. Len sprostí chcú stále niečo naprávať. A tak sa človek rúti do záhuby.

Deštrukcia je v tomto období veľmi silná. Dávajte si pozor – čo vysielate, ale aj čo do seba prijímate. Mnohí odborníci upozorňujú na zosilňujúce a zrýchľujúce účinky toho, čo je aktuálne vypustené do priestoru. 

Jednak je to strach vyvolaný totálnou hypnózou médií a tento strach potom spôsobuje šialenosti.

Napríklad v Prahe nedávno v metre uvideli ľudia jedného staršieho pána, ktorý bol nahý,.. ale fascinujúce (-: – mal rúško a slnečné okuliare. Na otázku polície, že „čo to vyvádza?“, .. dostali policajti odpoveď, že muž prichádza z Vesmíru. A že mu nie je ani zima, lebo má zapaľovač… Potom vyťahoval sekeru…

Skrátka.. ľuďom začalo fakt v poslednej dobe zašíbávať. Z tohto absurdného obdobia. Vírus existuje, no pre mnohých je skôr v hlave a to 24 hodín. Ľudia stratili zmysel pre logiku, rozum si už na dlhšiu dobu zobral v spoločnosti dovolenku……

Vráťme sa ale k rúšku. Doktor Andrew Kaufman detailne popisuje vírus a tvrdí, že rúško má ešte horší efekt. Keď zvlhne – vytvára sa oveľa viac baktérií. Ale bežci doteraz s rúškom bežia v lese zakuklení.. To čo vydychujete – aj nadychujete. Navyše Korona je tak malý a šikovný vírus, že dierky v látke rúška sú pre ňu ako obria brána.

Prečo rúško napriek týmto publikovaným štúdiám ľudia nosia aj keď nemusia? To je veľká záhada. Rúško je v skutočnosti oveľa komplikovanejšia téma ako sa zdá.. 

Uvedomme si, že rúško má v skutočnosti psychologický aspekt.

Na rúško sa dá urobiť normálna kniha. Psychologická štúdia… Je to niečo, čo zasiahlo aj našu psychiku..

Opýtajte sa ľudí, ktorí nosia rúška tam, kde nemusia – prečo ich nosia……??

Ja uvádzam niektoré náhľady, ktoré som vypozorovala.

Niektoré súvislosti mi detailne popísali ľudia, ktorí rúška milujú… Na niektoré veci ma upozornili moji známi… Niečo som zistila sama, konkrétnymi otázkami v priestore… Občas sa pýtam cudzích ľudí, čo znamená pre nich rúško….. Málokto chápe, ako nám rúško zasiahlo do psychiky…

Poďme na to!

NEGATÍVNE NÁHĽADY NA RÚŠKO:

RÚŠKO AKO PREJAV NESLOBODY…

Toto vidíme hlavne v obchodoch. Čo sa tým chce povedať? Tu už sotva ide o vírus. Veď si spomeňme na rady pri rannom nakupovaní seniorov. Toto má chrániť starších ľudí? Haha… naozaj smiešne. (-: No pri nakupovaní Vám to poriadne znepríjemňuje život.. Mnohí kvôli tomu nakupujú on-line. 

RÚŠKO AKO PREJAV CENZÚRY……

Rúško má v tomto období naozaj neuveriteľnú symboliku. Spolu s rúškami vidieť náznaky cenzúry..

Rúško ako prekážka k slobodnému nádychu a výdychu je teda naozaj symbol. Neschopnosť sa naplno vyjadriť, naplno nadýchnuť… A to sa prejavuje na všetkých políčkach.. 

RÚŠKO AKO PREJAV POKUSU O NÁVRAT DO TOTALITY….

Buď sa prispôsobíš alebo nenakupuješ.

Buď sa prispôsobíš alebo sa už nebudeš ani vzdelávať.

Buď sa prispôsobíš alebo nepracuješ a nezarábaš..

Koncept BUĎ ALEBO tu už historicky bol..

Okrem toho sa tu dejú zase nelogické veci. Čudujem sa rodičom a aj učiteľom, že na takéto podmienky pristali…

Meranie teploty deťom je fakt niečo zvrátené. Každý človek môže mať predsa teplotu a nemusí mať Koronu. To odborníci fakt nevedia…? (-: 

RÚŠKO AKO MANIPULÁCIA… Médiá vyslali hypnózu. Hypnóza vyslala strach. Strach zmanipuloval ľudí a ľudia potom bezhlavo nosili rúška všade a preto sú mnohí doteraz zhypnotizovaní… a chodia zakuklení aj keď nemusia.

RÚŠKO AKO IZOLÁCIA..

V rúšku vzniká psychologická bariéra. Ten malý kus látky naozaj zmenil správanie ľudí a to nielen v autobuse. Nevidieť žiadny úsmev. A ani ľudia sa moc nerozprávajú. Oni sa vlastne na seba od Korony sotva aj pozrú.

Rúško nás nasmerovalo dovnútra. Až tak, že sme zostali v ňom niektorí doteraz uväznení Strach je silný fenomén… Ktovie,.. čo majú ľudia v hlavách…. 

RÚŠKO AKO PREJAV STRACHU.. Strach vie úplne človeka paralyzovať. Dodnes stretávame bežca, ktorý beží v prázdnom lese v rúšku a keď nás stretne, obchádza nás na kilometre akoby sme mali priam lepru..  

RÚŠKO AKO NEMOŽNOSŤ SA NADÝCHNUŤ…

Nádych a výdych je základ zdravého života.. Zdá sa, že rúško naozaj odráža stav spoločnosti. Svet ovládli korporácie a vládne mentálny stav akéhosi priškrtenia. Nedostatku vzduchu…. Je to opäť pekná symbolika..

Poďme však ďalej.. Sú ľudia, ktorí rúška milujú. Až do smrti s rúškom. Ani smrť nás nerozdelí! 

POZITÍVNE NÁHĽADY NA RÚŠKO:

RÚŠKO AKO OCHRANA PRED SVETOM..

Mnohí mladí ľudia priznávajú, že rúško ich viac oddeľuje od ľudí a aj od sveta… Cítia sa s ním vraj bezpečnejšie, viac vnorení do svojho vnútra.

Trochu izolovaní, ale v bezpečí. V svojej bubline..

Akoby hovorili: „Toto je môj priestor a toto tvoj..“

Prečo ale potrebujú mladí ľudia mať pocit izolácie? Väčší pocit bezpečia..? Žeby v tom bol zase strach? Strach z konfrontácie? Alebo je tu potreba väčšej individuality a samoty..? 

Dôvody prečo ľudia ešte stále nosia rúško tam, kde nemusia –  sú naozaj rôzne. Zdá sa, že máme dočinenia so skutočným symbolom, ako žijeme.

Sme plní STRACHU.

Strach z choroby, z vírusu, z baktérií, strach zo SMRTI…

Kto ale nie je ochotný nič stratiť = nikdy nič nezíska.

Zmierenie sa so smrťou prináša návrat k životu. K vďačnosti.. K pokore.. Jedným z hlavných dôvodov nosenia rúška je podľa mňa aj vysielanie strachu ako hypnóza médií….

Rúško je téma roku 2020. A za touto témou je viac ako epidémia.

Múdri pochopia, hlúpi a neznalí ho stále budú nosiť a potom budú neskôr prekvapení, ako majú slabé pľúca .

Každý máme možnosť voľby. Alebo aj nie..

V obchode rúško mať musíme. Ja už do obchodu nechodím od marca. V rúšku sa dusím po 15 minútach.

Nech žijú on-line nákupy. V obchode raz naozaj v rúšku odpadnem a ak sa tak stane, skolabujem z nedostatku vzduchu, nie z Korony.

A ktovie.. Možno budem zaradená do databázy Koronaúmrtí (-: Humorná predstava… 

Majme zmysel pre humor, v tejto dobe ho budeme potrebovať viac ako inokedy.

Ak nahliadneme do astrológie – Saturn, Jupiter a Pluto sú teraz retrográdne. Sú naozaj v zvláštnom postavení. Preto sa veci urýchľujú. A niektoré dosť zadrhávajú. Všetko plynie akosi rýchlejšie..

Tento aspekt nás učí zobrať zodpovednosť do svojich rúk. Postarať sa o seba a to na všetkých líniách… Ako hovoria astrológovia: Saturn ako aspekt sa prejavuje akoby nás ktosi doma prekvapil a bral nám zrazu naše veci. A zrazu máme prázdny byt. Kričíme: „Počkaaaaať! Aspoň toto mi nechaj..“, ale Saturn, Jupiter a Pluto berie všetko nefunkčné, všetko zastaralé. Aj preto sa aktuálne rúcajú staré modely….

Zdá sa, že rúško je symbolom tejto zvrátenej doby, kedy sa prejavuje v ľuďoch STRACH. Je to hlavná téma roku 2020.

Vypnite preto televízory a odpojte sa od hypnózy médií…

Nadýchnime sa čerstvého vzduchu a prestaňme sa zo všetkého posierať.

Toto obdobie je o odvahe a odolnosti!!!

RÚŠKO AKO UDRŽANIE STATUSU V SPOLOČNOSTI..

Ďaľšiu kategóriu budú tvoriť ľudia, ktorí sa dosť pohybujú v spoločnosti a motivujú ich priatelia, kamaráti, .. ktorí im dávajú každý deň do hlavy, aké dôležité je nosiť rúško. A prznia mentálne aj svoje deti, ktoré získajú už v desiatich rokoch fóbiu z baktérií a chorôb…

Títo ľudia nosia rúško preto, aby dobre vyzerali hlavne pred svojimi priateľmi. Vidieť to aj v skupinkách mladších ľudí, kde všetci dôsledne rúško nosia. Veď ako by vyzerali v skupine..? Veľa ľudí sa priznalo, že v skupinke nechce vyčnievať…

RÚŠKO AKO POHODLNOSŤ A RUTINA..

Radšej ho mať ako nemať. Keď sa ľudia pohybujú striedavo v autobuse, obchode – už si rúško nedávajú radšej dole. Pre istotu. Aby ho nezabudli.

Veď čo keď ich niekto uvidí bez rúška… alebo zrazu vbehnú do obchodu a budú mať problém? Škandál! 

RÚŠKO AKO PREJAV TOTÁLNEJ FÓBIE ZO VŠETKÝCH CHORÔB…

Toto bude početná kategória ľudí…

Skrátka médiá majú tak silný vplyv, že stihli zblbnúť skoro všetkých takmer až do fóbií… V tomto období budú vznikať nové fóbie z vírusov.

A toto sa týka hlavne detí, ktoré nezažili kontrast. Možno sú teraz malé a rodičia im zakaždým hovoria, že si rúško musia na seba dať….. a vidím to na deťoch – ten strach, keď niekoho stretnú. V očiach majú obavy.

Rúško sa stáva pre mnohé deti povinnou výbavou do školy a dieťa nerozmýšľa. Takto predsa musí prežívať v škole celý čas..

V triede skupinka nevadí, na chodbe už áno. Ale v jedálni – kde sa je – je zase všetko v najlepšom poriadku. 

Dieťa sa naučí to, čo mu rodičia a učitelia denne vtĺkajú do hlavy, … to je to „normálne“…

A je to jedno či to dáva logiku… (-: 

Ďaľší symbol roku 2020 je hneď po rúšku DEZINFEKCIA.

Drhnutie rúk každú sekundu je zase téma strachu.

Dezinfekciu vnímam ako očisťovanie. Je to symbol očisty. A nejde vôbec o umývanie rúk.

Vydezinfikujme si svojme myšlienky. Mnohí by si mali vydezinfikovať hlavu a vyprázdniť ju. Lebo stále  podliehajú Korona šialenstvu.

Vyprázdniť si hlavu a vypnúť správy je detoxikačné.. Vyhodiť všetky tie balasty.

Mnohí tak urobili a pocítili úľavu.

Iní sa tvária, že sa nič nestalo a majú síce navonok úsmev na tvári, ale vo vnútri peklo.

Dezinfekcia je podobne ako rúško – naozaj symbol týchto čias. Je to očista, ktorá sa prejavuje v hmote zvrátenou sterilitou.

Pozrime sa však do seba… Vydezinfikujme si svoje krivdy, rany, boľačky a všetko čo nás ťaží – vysypme na stôl. Ako nepotrebné haraburdy….

Na druhej strane – asi sa ako spoločnosť, ľudstvo cítime v čomsi špinaví… Je to pekná symbolika. Vysvetlenie nechám na Váš úsudok…..

Kto sa mal zmeniť = už sa dávno zmenil a minimálne sa o to aktuálne pokúša.

Tí ostatní pôjdu vždy v tých istých koľajach…

Rúško a v ruke telefón… to je presne ono! Je to socha roku 2020. My sme totiž nič stále nepochopili…

Nezabudnime, že všetko možno nájsť v Prírode. Ak sa potrebujeme vrátiť k sebe, treba chodiť každý deň do Prírody. Odložiť konečne ten mobil a strhnúť si rúško. Pozrieť sa na svoje toxicity a hnevy, nadýchať sa koreňov stromov, pozorovať srnky, vnímať les.. Bez tej zvrátenej skrinky!

Ľudstvo pochopí, že ide v technológiách zlou cestou. 

A už teraz začína krívať.

Buďme sami sebe liečiteľmi. Tam, vo vnútri, v srdci nájdeme odborníka na všetko. A nemusí mať biely plášť.

Nedávno sme v lese videli diviaka. A ozvali sa naše strachy. Priviedlo nás to k pokore.. k životu..

K uvedomeniu, že človek je malinký tvor a oproti takému zvieraťu je bezmocný.

V hlave sme hneď mali ten najhorší scénar. My ľudia si v  mysli vyrobíme predstavu a mozog spustí neuropeptidy. To vyprodukuje celý rad vecí. Telo následne spustí celú reťazovú reakciu tela.

A zbytočne!!!

Ešte sa nič nestalo, ale my si hneď vyrobíme z jednej scénky hotový film. Takto to robíme celý život.

Príhoda s diviakom nás veľa naučila.. Zvery majú akýsi rešpekt k človeku. Ale má ho človek k zvieratám či Prírode? Sotva.

Človek 21. storočia sa naozaj zbláznil. Pretechnizoval si hlavu, vymlátil si chémiou mozog a zdravý úsudok a rúti sa do deštrukcie. Ešte tomu aj tlieska… 

Vlastne.. Story s diviakom je v niečom podobná Korone.

Každý o nej niečo počul a poskladal iné čriepky. Sú ľudia, ktorí ju nikdy nevideli – rovnako aj diviaka, .. – ale budú vyhlasovať, že je to nebezpečné. 

Pritom .. na nádorové ochorenia zomrie ročne asi 30 000 ľudí.

V praxi to znamená, že každých 20 minút zomrie jeden človek. Viete si to predstaviť, žeby o tom médiá písali?

„A teraz zomiera pani Zuzana z Pezinka…“ 

„Máme vypracovanú mapu ulíc s rakovinou“…

„Máme aplikáciu s rakovinou“… 

A šup – názvy ulíc, miest – kde je najviac nádorových ochorení….

Smiešna predstava, že..? My sa ale takto aktuálne správame…

Korona odhalila silný vplyv internetu, médií,.. ktoré začali zneužívať svoje postavenie a spustili silnú hypnózu. Pritom realita je taká, že už mohlo dávno všetko fungovať. Teraz na to mnohí doplatili.

Korona však odhalila aj návrat fašistických praktík. Ak nepochopíme, čo nám chce astrológia v tomto období povedať – nepochopili sme nič.

Je čas život zobrať do svojich rúk. Keď nepochopíme, že my sme tvorcovia reality, nikdy nebudeme šťastní. Budeme stále čakať na lepšie časy… A život premrháme… 

Saturn je o zodpovednosti. Kvantoví fyzici hovoria, že ľudia budú len vtedy šťastní, keď si uvedomia, že to majú vo svojich rukách. To však chce dávku fantázie a kreativity.. 

Spoločnosti chýba zdravá mužská energia. Akosi sa nám menia polarity. Ženy sú často mužské a mužom chýba ich prirodzená sila. Nevyrábajte z mužov ženy a zo ženy mužov. Ak toto príde, človek na to doplatí… Je to proti Prírode.. 

Lenže ľudia sú nepoučiteľní….

Mnohí stále čakajú na svojich vodcov… A potom sú sklamaní…

Pretože tí vodcovia a autority zneužívajú svoje postavenie. A svoje ovečky vedú skôr k deštrukcii ako k plnohodnotnému životu…

Opatrujte sa a prestaňte sa už báť.

Nezabudnite, že ak myslíte na niečo viac ako 17 sekúnd – vytvárate v zákone príťažlivosti možnosť, že sa to môže uskutočniť.

Silná myseľ a odolnosť bude nová výzva Saturnu vo Vodnárovi.

Je to téma roku 2020…..

Nevzdať sa, ani neupadať na duchu.

Slovákom chýba odhodlanie. Mnohí podľahujú katastrofickým scenárom.

Lenže ak si ich pustíme do života – tak sa naozaj stanú skutočnosťou..

Strach a ilúzia sú základné aspekty roku 2020. A prejavuje sa to vo všetkých možných farbách a kombináciách……

Saturn vo Vodnárovi nám umožnil poriadnu „jízdu“.

Buďme bdelí priatelia…

Ži a nechaj žiť…

Ako rúško zmenilo správanie..?

A čo to znamená pre Vás….?

Len aby  si ľudia na to nezvykli… Pretože v takom prípade rúškový svet bude vyzerať úplne inak….

A ľutujem deti, ktoré sa narodia do takého zvráteného sveta. Oni si to nezaslúžia. Žiť v takej neslobode… 

Majte sa a nezabudnite žiť…. slobodne dýchať.. 

Život plynie naozaj rýchlo…..

Tik, tak…. Minúty bežia…

Ak niečo môžete zmeniť – urobte to TERAZ!!!

Ufónica Kity♡

Moje lesné monológy a dumania nájdete tu: