♧Ako sa nezblázniť z koronavírusu♧ Tipy vhodné nielen pre tento čas…

Koronavírus už „zavítal“ aj k nám.

Welcome! Herzlich Willkommen Korona…

Poznám ľudí, ktorí sú v Toskánsku a užívajú si kľud. Samozrejme  – sledujú ako sa vyvíja „koronasituácia“. Ale iba tak jedným očkom. Už totiž prišli na to, že panika nikomu nepomôže..

Poznám tiež človeka, ktorý je v Ázii a tiež si užíva svoju cestu. Hovorí, že najviac paniky zažil, keď odchádzal z Čiech.

Potom poznám ľudí, ktorí čumia každý deň do bedne telky. A tí vždy niečo posielajú na facebook, aby zachránili a či priam spasili svet. Zaručene vždy pošlú negatívnu správu. Pre istotu mažem.. a nezahlcujem podvedomie. Ách jo. Skepsa – to je slovenský mor…

Dávajme si teraz pozor, čím sa obklopujeme. Sledujme to, ale nenechajme sa strhnúť strachom a panikou.

Je to tu. Áno. Čo sa dá robiť? Buď máme dobrú imunitu.. alebo.. to skrátka dostaneme.

Bodka.

Treba sa zmieriť s tým, že niektoré veci nemáme v rukách. Je to téma kontroly. Ak žijete tak, že máte rozvinutú príliš „kontrolnú miestnosť“ vo svojom emocionálnom dome – tak Vás čakajú ťažké časy. Vírus veru pod kontrolou mať nikdy nebudete.

Včera sme boli nakúpiť – tam panika. Regále prázdne. Ešteže nie sme v strave tak nároční… stačia zemiaky a vajíčka. Z toho sa dá ukuchtiť všeličo.. a pečú sa naďalej bábovky a chlebíky..

Potom sme sa vybrali do lesa a tam na samote v pokojnej „ruhige“ atmosfére sme stretli skupinku ľudí, ktorá si robila vatru. Títo ľudia si užívali čas, ako najlepšie vedeli. Zamávali sme si a za zvuku gitary sme sa pobrali ďalej.

Takto rozdielne môžu vyzerať naše Matrixy…

Fascinujúce, že?

Jeden si užíva život, .. a síce s vedomím, že čokoľvek sa môže stať a všetko zo dňa na deň zmeniť a je s tým vysporiadaný. A druhý si ničí život negatívnymi správami…

Čím viac sa necháme ovplyvniť strachom, tým viac si oslabujeme svoj imunitný systém. Preto som spísala moje postrehy pre toto zvláštne obdobie. Je to na každom z nás… Niečo máme v rukách, niečo nie.

Dnes budem hovoriť o tom, čo môžme všetci ovplyvniť – a to v psychickej a rovnako aj fyzickej rovine.

Niektoré spomínané body sú funkčné nielen pre tento čas. Sú a budú vždy aktuálne.

Tento čas už bol dávno popisovaný astrológmi, biotronikmi, atď. Už v roku 2018 som videla množstvo videí, kde sa o roku 2020 hovorilo ako o čomsi prelomovom. Saturnovský cyklus sa vrátil. A naposledy tu bol v roku 2001, čo bolo tiež zásadné – spomeňme pád dvojičiek v New Yorku a začiatok strachu z terorizmu pre celý svet. Sergej Nikolajevič Lazarev už minulého roku hovoril – pripravte sa na rok 2020. Čakajú nás epidémie, všetko sa bude diať rýchlo. Dávajte si pozor na agresiu… Ale množstvo ľudí sa tomu smialo.

Ta dá! A zrazu je to tu…. Ste prekvapení? Ja nie…

Správna otázka je: Čo môžem ovplyvniť a čo nie? To je otázka, ktorá je teraz na mieste.

Moje zlepšováky nájdete v tomto videu.. Tak poďme na to. Video nájdete tu:

1. Dezinfekčný prostriedok na ruky..

Prvá a veľmi dôležitá vec…. Je to fajn mať pri sebe, hlavne ak potrebujete nakúpiť a pohybujete sa v nákupnom centre. Máte dilemu. Ísť na toaletu alebo neísť? Vtedy je dobré mať dezinfekciu pri sebe. A nemusíte ju kupovať. Dá sa aj vyrobiť doma. Tu sú možnosti:

A.) Voda s pridaním jablčného octu + alkohol.. Pridáme do toho ešte éterické oleje. Citrus, bazalka alebo silný klinček.. Z éterických olejov spomeniem hlavne tea tree oil – čajovník, ktorý má antibakteriálne účinky.. No a jablčný ocot je vynikajúci čistič. Takže naozaj je funkčnou dezinfekciou. Pridávam ho do upratovania a byt je voňavý a čistý.. (poznámka: nie na drevené podlahy)..

B.) Voda v spojení s koloidným striebrom..Koloidné striebro zabíja všetky baktérie… Naozaj je dobré mať tento zázrak doma…

C.) Voda s 3%ným lekárenským peroxidom vodíka a alkohol.. môžte tam pridať glycerín na zjemnenie alebo skrátka detský olej..

Peroxid vodíka sa používa napríklad aj na čistenie uší (viď moje video), tak isto na čistenie rán… Taktiež je to pomôcka pri bolesti zubov či upratovaní, keď je „špina zažratá“. Kupujeme chemické dezinfekcie, ale zabúdame na túto efektívnu metódu. Lekárenský peroxid vodíka by sme každopádne mali mať tiež doma…

2. Koloidné rastlinné minerály..

 Tie sú aktuálne vždy, nielen pre toto obdobie. Veľa ľudí sa mylne domnieva, že ak si kúpia Celaskon, bude to postačujúce. Lenže Celaskon je iba jedna kocka z puzzle. Telo potrebuje 90 minerálov. Preto ak si dávate stále iba vitamín C – môže sa stať, že Vám to fungovať nebude. Kde ste nechali zvyšných 89 prvkov? Len nedostatok jedného prvku vedie k rôznym patáliám.

Napríklad Železo. Spomeniem moju endometriózu, ktorú som riešila v minulosti. Bolo to tak jednoduché – doplniť hlavne železo. Omega 3, 6, 9… Lenže mne tie tablety nefungovali. A prečo? Mala som už tak zničené vnútorné orgány, že telo nevstrebávalo minerály v tabletách. Nikto mi nepovedal, aké dôležité sú minerály v tekutej podobe. Nikto ma neupozornil na koloidné minerály. Vtedy mi takúto informáciu nikto nedal. Bola cenná a bola fakt nad zlato.

Bez ohľadu na to – či tomu veríte alebo nie – toto je chémia, ktorú nemožno poprieť. A platí aj pre zvieratá. Veď si spomeňme na psíkov. V granulách majú tieto prvky plne obsiahnuté nonstop. Tak isto minerály dodávame kojencom.

Prečo ale človek nepochopil, že aj dospelý človek potrebuje dodávať telu minerály? Rokmi sa zistilo, že v pôde je čoraz menej a menej minerálov. Preto Vám celkom nepomôžu ani koncepty ako vegetariánstvo a vegánstvo. Nie bez koloidných minerálov. Aj keď samozrejme – Vaše telo Vám povie, čo potrebuje. Takže sa na nikoho netreba pozerať zvrchu, že neje to či hento. A nezabudnite – nie je žiadny dobrý ani zlý koncept pre stravovanie. Niekto má silnú pečeň a slabé obličky, iný naopak. Preto každý človek potrebuje pre telo čosi iné. Niekto zohrievať a niekto chladiť. A každé telo má svoje fázy.

Ocitli sme sa v dobe jedovej. V dobe genetickej modifikácie potravín, umelých náhrad, farbív a balastov.

Žijeme v dobe chemickej. A čo sme si nadrobili – to si musíme zjesť. Doslovne! Jeme to, čo rastie v pôde. Lenže všetci už dávno vedia, že pôda má rokmi menej a menej minerálov. Preto koloidné minerály vždy budú aktuálne. A treba si ich dodávať v tekutej podobe.

Joel Wallach dokonalo pozná tieto zákonitosti. Uskutočnil naozaj rozsiahle výskumy. Pozná dokonalo anatómiu človeka. Má za sebou niekoľko tisíc pitiev. Pozná pôdu. Za jeho produktami sú roky práce. Preto si dovolím tvrdiť, že pomery prvkov v týchto jeho produktoch sú naozaj starostlivo namiešané… a sú svojim spôsobom jedinečné.

A aký mám dôkaz? Cítim to na mojom tele. To je pre mňa dostatočný a najväčší dôkaz… Podarilo sa mi vyhnúť operácii. Keď som mala 30 rokov – koloidné minerály mi zachránili moju maternicu…

 3. Soľný inhalátor ..

Ukazovala som ho vo videu („Poznáte inhalátory? Ak nie, mali by ste..“)

Môže to byť v tomto období naozaj nápomocné..

Máme doma inhalátor na koloidné striebro – veľmi funkčný.. Ale tento soľný inhalátor je prenosný. Funguje bez elektriky. Čiže dá sa aplikovať aj v električke či v kaviarni… Soľ je naozaj zázrak… Prevetrá Vám trochu priedušky…

Soľný inhalátor vyzerá takto:

4. Pravidelny spánok, pravidelná láska, pohyb a dobrá strava.. 

To platí vlastne neustále… Dôležité je chodiť spať pred polnocou. Ideálne 22:30. Najneskôr 23:00..

Čínska medicína hovorí, že kto chodí spať neskoro, vyčerpáva si zásoby energie v obličkách. Ak to robíte príliš dlho – Váš obličkový okruh sa stane oslabený a začnú sa problémy.

Poznáte ten pocit, keď vstávate ráno unavení? Bingo! To je ono.. Ocitli ste sa presne v tejto popisovanej situácii… Minuli ste si zásoby energie v obličkách. Musíte spojiť JIN A JANG…  deň a noc.. Preto je ideálny spánok pred časom 00:00…. To je pravidlo…

No a v splne – to platí dvojnásobne. Vtedy je dobré veľa oddychovať. Aby sme energiu opäť dočerpali. Mesiac pribúda – energia v tele ubúda, mesiac ubúda – energia v tele rastie. Je to jednoduché. A toto už vedeli naši rodičia a aj starí rodičia.

Každý človek potrebuje pohladenie, nehu, podporu toho druhého. Úsmev. Nádej. Aj to patrí k šťastnému životu. Snažme sa pestovať si úprimné a dobré vzťahy. Také, kde nebudeme mať emocionálne dlhy. Vzťahy treba šľachtiť. Je to práca. Zalievať, hnojiť, vytrhávať burinu, dodávať pravidelne vodu. Ale odmena je sladká (-:

Taktiež je dôležitý pohyb. Doprajme si ráno aspoň 10 minút pohybu. Je jedno aké cvičenie si zvolíte, robte to pravidelne. Zdá sa Vám 10 minút veľa? Ale telo sa Vám za to odvďačí.  Je to najlepší štart dňa. Predýchať si telo. Uvedomiť si, že nové ráno = nové možnosti.

Celkovo v týchto dňoch – dbajme na väčšiu disciplínu. A to sa týka všetkých políčok…

5. Donna Eden a jej zlepšováky..

Donna Eden je žena, ktorá dokáže vidieť biopole človeka. Pochádza z USA. Vo svojich on-line kurzoch učí ľudí – ako si pomôcť v rôznych patáliách a to bez lekára. Používa hlavne reflexnú terapiu. Vo svojich knihách popisuje to, čo dokáže vidieť.

Odporúčam Vám jej knihy: Energetická medicína, Energetické liečenie mysle…. A samozrejme Energies of love – tam sa dozviete, prečo Vám nefungujú vzťahy. Je však iba v angličtine. Túto knihu som už spomínala vo svojom videu. Nájdete ho na mojom youtube kanáli – má názov: „Prečo párová terapia nefunguje?“

Video Donny Eden pre toto obdobie nájdete tu: 

6. Ho’oponopono..

Častá pomôcka na recykláciu emócií.. Vysielaním 4 slov dochádza k očisťovaniu. Milujem, odpúšťam, prepáč, ďakujem.

Možno to praktizovať stále.. Pred spaním. Ráno. V autobuse. Keď sa hneváme na celý svet. Keď kráčame lesom a pozornosť prenášame na chodidlá – skvelá meditácia.

Keď smútime.. Keď máme s niekým nevyrovnané tzv. emocionálne transakcie.. keď hádžeme vinu na iných a obviňujeme za to celý svet.. prípadne seba….

7. Zachovať si pozitívne emócie ..

Strach a panika poškodzuje náš imunitný systém a to či chceme alebo nie.. Nikomu nepomôže byť nonstop nalepený pri telke a vysielať ďalej do okolia hrôzy. Áno, majme na pamäti riziká. Ale ruku na srdce: máme všetko pod kontrolou? Nie.. Zaoberajme sa iba tým, čo sa dá ovplyvniť… Odovzdanie. Chýba nám prijatie, že existujú určité VYŠŠIE sily. Nazvime to akokoľvek… Ale nezboríme svet. Je to téma pýchy. A tiež pokory. Tá nám chýba na mnoho úrovniach….

Udržiavať si pozitívne emócie je vo svete, kde vládnu negatívne správy – ťažké. Dôležité je, ak máme okolo seba pozitívnych ľudí, ktorí nás ťahajú hore a nie dole… Preto sa treba obklopovať pozitívnymi vecami aj pozitívnymi ľuďmi.

8. Nenechať sa ovplyvniť strachom a skepsou iných ľudí..

To nás dokáže previbrovať na inú – nižšiu frekvenciu. Buďme obozretní – čo si do seba púšťame, čím a kým sa obklopujeme. Aj to je spôsob, ako zostať zdravý…

Udržať si svoju pozitívnu dobrú náladu je teraz dosť dôležité.. A sakra! Je to taaaaak niekedy ťažké, keď nám stále niekto rozbíja našu dobrú náladu a aj všetky naše ilúzie..

Je to akoby Vás niekto stále ťahal lanom na svoju stranu. Utrpenie má predsa rado spoločnosť. Vyhráva ten odolnejší. Nedajte sa stiahnuť!! (-:

9. Nenechať sa namočiť do toxických energií iných ľudí.. a na emocionálny atak nereagovať atakom!!! 

Aj Ježiš hovoril: „Keď Ťa niekto udrie na pravé líce, nastav mu aj druhé..“ Nemal na mysli to, že by sme sa mali nechať fackovať. Mal na mysli to, že na hnev nemožno nikdy reagovať rovnako. Hnevom… Znižujete sa na frekvenciu agresora. Väčšinou sa energie hnevu stretnú ako explózia a po útoku sa nebudete cítiť dobre. Táto deštruktívna energia sa odrazí totiž naspäť…

Zapamätajte si: hnev na hnev – nie je dobré spojenie.

Ak je niekto nahnevaný na celý svet – je to jeho dlh, ktorý má sám voči sebe!!!

A bolo by dobré sa pozrieť hlbšie do tématiky hnevu. Často to ale takí ľudia zrkadlia do priestoru ako pocit viny, ktorý vysielajú na iných. Každý si sám musí zrecyklovať svoje nevyriešené „emocionálne transakcie“….  a „emocionálne dlhy“… A teraz je to zvlášť potrebné. Radostná duša = radostné telo…

10. Očisťovať svoje fyzické aj emocionálne telo…

Soľ, kamienky, šalvia – vydymovanie aury, očista priestoru… Trochu podceňujeme očistu nášho biopoľa. Aj to je naša súčasť. Nezabudnime preto na soľný kúpeľ aspoň raz do týždňa – je to očista psychická a aj fyzická, či už použijete magnéziovú alebo epsomskú soľ.. A samozrejme netreba zabudnúť na éterický olej, možno ho nakvapkať do soli, pridať vodu a dať do kúpeľa – odporúčam kadidlo (frankincense) – nie nadarmo je spomínané aj v biblii a používané pri mnohých očistných rituáloch.. Výborné sú aj citrusy alebo sama ona kráľovná – levanduľa..

11. Čím viac lipneš, tým viac STRÁCAŠ..

Toto je hlavná veta saturnovského roku 2020. Astrológovia hovoria: ideme v zrýchlenom režime. V praxi to znamená, rýchlejšia akcia a reakcia. Každý prešľap znamená privysokú cenu. Agresia sa rýchlo pretavuje do deštrukcie.

Každý máme svoje modly. Modla = lipnutie. Lipneme na rodine? Bude to láska plná podmienok. A vždy sa nám to bude rúcať..  Často sa stretávam s opičou láskou. Lenže taká láska zabíja. Je deštruktívna. Nedá bytostiam slobodne dýchať.. Láska by nemala mať podmienky. Lenže.. my si ich často stanovujeme. Mal by si/mala by si inak….. Inak čo? Takto nevyzerá láska…

Ak nám na niečom príliš záleží, mali by sme si položiť otázku: „Čo by to pre mňa znamenalo, ak by som to stratil/a? Ako by som sa s tým vysporiadal/a..?“

A vždy ak nám niečom príliš záleží – zbystrime pozornosť! Či sa už príliš nestrácame a nedržíme niečoho….

Téma smrti je v tomto období rovnako zaujímavou otázkou. Možno je čas aj na túto tému. Nakoľko ju máme zrecyklovanú…? Odpovedzte si sami… Koronavírus dôsledne prináša aj takéto témy. Všetko sa to v roku 2020 perie ako vo veľkej práčke. A táto práčka je neúprosná…

12. Zatváranie svojich senzorov… 

Toto je dôležité hlavne pre hypersenzitívnych ľudí.. Nie každý máme rovnaké nastavenia. Sú ľudia, ktorí majú dar hypersenzitivity. Vnímajú viac ako iní. Dokážu sa naladiť na kolektívne nevedomie. Dokážu sa naladiť aj na biopole inej osoby. Ak s tým nevedia pracovať, ocitajú sa v pasci tohto veľkého daru aj prekliatia zároveň (podľa toho ako sa na to pozrieme).

Takíto ľudia bývajú už prirodzene emocionálne otvorení čo sa týka svojich senzorov, majú veľký dar intuície a  nepotrebujú si ešte viac šľachtiť emocionálnu inteligenciu. Jediné čo potrebujú – je vedieť tie svoje senzory, ktoré sú ich vynikajúcimi kontrolkami – zatvoriť. Vedome.

Dávajte si v tomto období pozor, čo si k sebe púšťate. Nezabudnite si posilňovať biopole, vedieť svoje citlivé senzory zavrieť. Vedome to robiť hlavne v priestore, kde to s nami nerezonuje… Tam, kde nám ľudia berú energiu. Tam, kde nás možno ľudia nevedome či vedome vyciciavajú z našich túžob, nádejí, snov, plánov, nových ideí a radostí..

Často sú to tie kávičkárske vzťahy. Jeden vyleje na druhého svoj emocionálny toxický odpad a odchádza spokojne domov. Ten druhý – má hlavu ako balón už v polovici príbehu. Chce byť však slušný. Prichádza ale domov unavený ako kôň..

Človek by nemal nikdy preberať toxický emocionálny odpad druhej osoby…

Robíme to často aj z nevedomosti… Odmietame si priznať, že aj ochrana biopoľa je súčasťou starostlivosti o zdravie…

Existuje množstvo vizualizácii, ako si ochrániť svoj priestor, keď sa stretávame s energetickými upírmi.

Mnohí ani nevedia, čo svojim konaním a hlavne myslením spôsobujú iným. Skepsa – to je naozaj diagnóza.

Niekde som čítala, že: „Skeptici sa nikdy nezmenia. Jediné čo zmenia budete vy. Ak s nimi zostanete pridlho..“

13. Príroda, prechádzky, spojenie s Vyšším celkom…

Vedomie, že nie všetko máme pod kontrolou…

Ak sme odpojení od Vyššieho celku – ukazujeme stále na iných. Za náš spackaný život predsa obyčajne môžu politici.. či príbuzní,.. deti,.. škola,.. šéf,.. kolega.., atď.. možností je milión.

Ak sme napojení na Vesmírne zdroje – vieme si v Prírode dobiť baterky. A nepotrebujeme ukazovať na iných. Sme šťastní sami v sebe. Nepotrebujeme ukazovať prstom na vonkajší svet..

V Prírode nájdeme božskost. Dokonalosť. Jednotu..

Nezabúdajme robiť veci, ktoré nám robia RADOSŤ. Podceňujeme hudbu, maľovanie, celkovo umenie – krajina, kde čas mizne.. Je to flow, kde strácame pojem o čase. Ide o proces, nie tak celkom o výsledok…(-:

Flow – plynutie, čas bez času môžeme nájsť aj pri behu, plávaní.. a dokonca – aj pri upratovaní. Ak sa stotožníme s myšlienkou, že upratovanie nie je hrozný proces a dokážeme aj pri upratovaní recyklovať svoje emócie a byť v pohode. Všetko je o našom prístupe.

Takže žiadny strach a žiadna panika..

Toto sú moje zlepšováky pre tento čas. Prakticky ich ale vlastne možno použiť neustále na posilňovanie imunity a zvyšovanie energie…..

Želám Vám veľa zdravia a radosti.. (-:

Občas je dobré vypnúť internet a vyraziť do lesa…

Čerstvý vzduch, spev vtákov a šumenie stromov….. aj to je posilňovanie zdravia♤♡♧

Majte sa zdravo, ale aj hravo (-:

♡Ufónica Kity♡

(Text ako aj všetky obrázky použité v tomto texte – podliehajú autorským právam… a nemožno ich použiť bez môjho súhlasu..)